نهال انگور

نهالستان تخصصی اروم نهال
تولید کننده انواع نهال گردو اصلاح شده

تحت نظارت و حمایت موسسه تولید و اصلاح بذر و نهال و جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور 

نهال سیب

تخصصی ترین مرجع تولید نهال میوه
با جدید ترین متد باغبانی روز دنیا

زیر نظر مهندسین و کارشناسان مجرب باغبانی و موسسه حفظ نباتات ، تحت نظارت مستقیم کلینیک گیاهپزشکی در کل دوره تولید ...

نهال گردو

تولید نهال گردو چندلر
با گارانتی و تضمین اصالت نهال

پا به پای شما برای احداث و بهره برداری و تبدیل باغات شما به باغات تجاری در کنارتان هستیم . ارائه مشاوره باغبانی رایگان ، آموزش صفر تا صد باغبانی

اروم نهال

نهالستان تخصصی اروم نهال
تولید کننده انواع نهال گردو اصلاح شده

تحت نظارت و حمایت موسسه تولید و اصلاح بذر و نهال و جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور 

اروم نهال

نهالستان تخصصی اروم نهال
تولید کننده انواع نهال گردو اصلاح شده

تحت نظارت و حمایت موسسه تولید و اصلاح بذر و نهال و جهاد کشاورزی و سازمان حفظ نباتات کشور 

مقدمه : درخت زردآلو نام علمی   : Prunus armeniaca Rosaceae جزو درختان میوه ده می‌باشد.
به نقل از برخی منابع بومی چین می‌باشد و گفته می‌شود هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می‌روید و درخت در اوائل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافته ، در برخی منابع دیگر نیز زادگاه اصلی این درخت را ارمنستان، ایران و مصر معرفی کرده اند . درخت زردآلو تا ارتفاع ۵ متر می‌رسد.
این درخت دارای برگهای خزان کننده به شکل قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می‌باشد و جوانه های زردآلو نسبت به جوانه های سایر دانه‌دارها کوچکتر است٬ برگهای انتهایی نیز به رنگ قرمز دیده میشوند که یک مشخصه برای شناسایی این درخت است.
شکوفه‌های زردآلو درشت٬ تک گله و دارای دنباله دراز هستند و به رنگ سفید متمایل به قرمز است٬ این درخت دارای گلهای مذکر و مونث است. میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده و در اواسط تابستان می رسد و به همین دلیل به آن طلای تابستان نیز می‌گویند٬ لازم به ذکر است که میوه درخت زردآلو بیشتر روی شاخه های یک ساله قوی دیده می شود.
هسته زردآلو صاف قهوه ای و بیضی شکل است. در داخلهسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد و دارای ۴۰ درصد روغن ، مقداری پروتئین ، قند و ویتامینهای آ و ث و کبالت می‌باشد .

انواع زردآلو :
زردآلو انواع متفاوتی دارد که از میان آنها به موارد زی میتوان اشاره نمود. زردآلو شاهرودی  /  زردآلو قیسی و شکر پاره /  زردآلو نصیری   /   زردآلو عسگر آباد 

شرایط کاشت٬ نگهداری و تکثیر :
این درخت در هوای معتدل گرم بهتر از نقاط دیگر رشد می کند در نقاط سرد باید آن را در مقابل آفتاب کاشت. در زمینهای قابل نفوذ و گرم٬ بهتر از زمینهای رسی و مرطوب رشد کرده و محصول می‌دهد.درخت زردآلو در سال‌های اول رشد و بخصوص در فصل رشد به آبیاری فراوان نیاز دارند.
لازم به توضیح است که آبیاری این گیاه به روش کرت بندی نباید صورت گیرد زیرا هم به ریشه‌ها اجازه تنفس داده نمی شود و هم از طریق تماس مستقیمی که طوقه با آب دارد درخت را بیمار می کند .
در باغ زردآلو٬ فاصله بین این درختان از یکدیگر 6 تا 5 متر منظور می گردد پایه های انتخابی برای زردآلو ، بادام و هلومی باشد ولی پایه زردآلو مناسبتر است.
تکثیر این گیاه به دو طریق انجام میپذیرد:
از طریق کاشت مستقیم بذر از طریق پیوند زدن که شیوه دوم محصول بهتری داده و رواج بیشتری دارد. درخت زردآلو به زخم بسیار حساس است به طوری که در صورت ایجاد کوچکترین زخم٬ مورد حمله آفات قرار میگیرد. اگر چنانچه پوسته براحتی جدا شود یا اینکه تنه حالت پوکی داشته باشد درخت بیمار است .
تکثیرِ درختِ زردآلو : درختِ زردآلو از هستۀ آن پرورش داده می‌شود، یعنی‌‌ همان شیئِ سنگ مانندی که در وسطِ میوۀ آن قرار دارد. ۳ تا ۴ سال نیز طول می‌کشد تا گیاه از مرحلۀ نهال بودن به درختی که بارِ میوه می‌دهد، انتقال یابد. مانندِ سایرِ درختانِ میوه مردم دوست ندارند که این مدتِ طولانی را منتظر بمانند؛ آن‌ها به گلخانه‌ها رفته و درخت هایِ جوانِ زردآلو را خریداری می‌کنند و در باغ یا باغچه‌شان می‌کارند. درختانِ کوچکی که در گلخانه‌ها موجودند، دو سال سن دارند.
درختِ کوچکی که از گلخانه خریداری می‌کنید به دو سالِ دیگر زمان نیاز دارد تا اولینِ بارِ میوۀ خود را تولید کند.
نکته مهم: میوه هایِ درختِ زردآلو بر رویِ چوبِ سالِ دوم رشد می‌کنند. این امر را در هنگامِ هرس کردنِ درخت، به خصوص در سال هایِ اولِ زندگی‌اش، مدِ نظر قرار دهید.  آیا تصمیم دارید درختِ زردآلوتان را از هستۀ آن رشد دهید.

در اینجا به شما آموزش می‌دهیم که چگونه این کار را انجام دهید:
ابندا هستۀ زردآلو را به مدتِ ۲۴ ساعت در آب خیس کنید. هسته را در میانِ دستمال کاغذی‌های مرطوب، ماسۀ مرطوب و یا کودِ گیاهی مرطوب قرار داده و در ادامه آن را داخلِ یک کیسۀ پلاستیکی در بسته بیاندازید. سپس آن را حداقل به مدتِ ۱ ماه داخلِ یخچال قرار دهید. پس از یکماه هسته‌تان برایِ کاشت و پرورش در خاک آماده است.
کاشتِ درخت‌های زردآلو :
منطقه‌ای را در باغ یا باغچۀ خود انتخاب کنید که در معرضِ نورِ کاملِ آفتاب قرار دارد. یک چالۀ عمیق در آن قسمت حفر کنید. در صورتِ امکان مقدار زیادی کودِ کمپوستِ اضافه نشده به آن بیافزایید. آن را به خوبی با خاکِ ساده مخلوط کنید.
اگر نهالی که خریده‌اید در گلدان قرار دارد به آرامی گلدان را بشکنید تا بتوانید ریشه‌ها را خارج کنید؛ این کار را به گونه‌ای انجام دهید که به ریشه‌ها آسیبی وارد نشود. اگر ریشۀ نهال‌تان در پلاستیک است، پلاستیک را درآورید و ریشه‌ها را به آرامی از هم باز کرده و داخلِ گودالی که حفر کرده‌اید، قرار دهید.  سپس داخلِ گودال را با خاک پُر کنید، تا سطحِ خاک به آن قسمت از از گیاه که قبلاً نیز در گلدان با خاک پوشانده شده بود برسد. در صورتِ نیاز می‌توانید خاکِ بیشتری اضافه کنید.

چگونه درختِ زردآلو را پرورش دهیم :
هنگامی که درختِ زردآلویتان را کاشتید، باید به سرعت رشد کند. توصیه می‌کنیم که نهال را در سالِ اولِ زندگی‌اش به یک تیرکِ قائمِ چوبی ببندید؛ زیرا باد هایِ شدید می‌توانند نهالتان را خم کنند و موجب شوند که تنۀ آن با زاویه و کج رشد کند.
باد‌های بسیار شدید همچنین ممکن است موجبِ نوسان تاب خوردنِ نهال و آسیب دیدنِ ریشه هایِ آن شوند.  به این گیاه در اواخرِ زمستان و اوایلِ پاییز و سپس در هنگامِ میوه دهی تقویت کننده بدهید.  هر بهار قبل از باز شدنِ جوانه‌ها به درختتان، روغن هایِ غیر فعالِ مخصوصِ درختانِ میوه را اسپری کنبد؛ این کار بسیاری از آفات را از بین می‌برد.  ما شدیداً توصیه می‌کنیم که برنامۀ اسپری کردن هم برایِ جلوگیری از آفات و هم برای بیماری‌های درخت صورت بگیرد.
اگر از اسپری هایِ مخصوصِ آفات و یا بیماری‌ها استفاده می‌کنید، دستورالعمل هایِ نوشته شده بر رویِ برچسب را با دقت رعایت کنید. در هنگامِ سمپاشی و اسپری کردن نیز از لباس‌ها و ماسکِ محافظ استفاده کنید.  میوه‌ها را قبل از اینکه کاملاً برسند از درخت جدا کنید. آن‌ها به محضِ چیدن نرم و رسیده می‌شوند. نگه داری و ذخیره سازی میوه‌ای که هنوز سفت است آسان‌تر است. میوه‌ها را در مکانی خنک و خشک و به دور از نورِ آفتاب ذخیره سازی کنید.

هرس کردنِ درختِ زردآلو :
همانندِ همۀ گیاهان، هرس کردنِ درختانِ مستقر شده برایِ سلامتِ آن‌ها مفید است. این کار به محصول دهیِ بیشتر منجر می‌شود. درختِ زردآلو را سالانه در اواخرِ زمستان و یا اوایلِ بهار، قبل از اینکه رشدِ درخت در سالِ جدید آغاز شود، هرس کنید.  ابتدا شاخه هایِ مرده و یا نا‌سالم را از درخت جدا کنید. مناطقی را که در آن رشدِ شاخه‌ها بسیار زیاد است را نیز هرس کنید.
این کار به رسیدنِ نور خورشید و جریان یافتنِ هوا به کلِ قسمت هایِ درخت کمک کرده و به سلامت و رشدِ عمومیِ آن کمک می‌کند. شما همچنین می‌توانید شاخه‌ها را به منظورِ شکل دهی به درختتان هرس کنید.
نکته: هنگامِ هرس کردن به یاد داشته باشید که میوه‌ها بر رویِ چوبِ سالِ دوم رشد می‌کنند. بنابراین در سال هایِ اولیۀ عمرِ درختتان آن را به صورتِ مختصر و سبک هرس کنید تا محصول دهیِ آن را به حداکثر برسانید.
خرید نهال زردآلو شاهرودی

نام: زردآلوی شاهرودی
زمان رسیدن میوه: نیمه دوم خرداد ماه
عمر اقتصادی: 35 سال
پایه: زردآلوی بذری
نوع مصرف: تازه خوری - خشکبار
تحمل سرمای زمستانی:-20c الی -25c

محدوده قیمت : 5 الی 10هزار تومان

زردآلوی شاهرودیخرید نهال زردآلو شاهرودی

خرید نهال زردآلوی عسگرآباد

نام: زردآلوی عسگرآباد
زمان رسیدن میوه: نیمه دوم خرداد ماه
عمر اقتصادی: 35 سال
پایه: زردآلوی بذری
نوع مصرف: تازه خوری
تحمل سرمای زمستانی:-20c الی -25c

محدوده قیت : 5 الی 10 هزار تومان

خرید نهال زردآلوی عسگرآباد

خرید نهال زردآلوی نصیری

نام: زردآلوی نصیری
زمان رسیدن میوه: نیمه دوم خرداد ماه
عمر اقتصادی: 35 سال
پایه: زردآلوی بذری
نوع مصرف: تازه خوری
تحمل سرمای زمستانی:-20c الی -25c

محدوده قیمت : 3 الی 10 هزار تومان

خرید نهال زردآلوی نصیریخرید نهال زردآلوی نصیری

تماس با اروم نهال:

جهت دریافت مشاوره و یا خرید نهال ، کافیست روی یکی از راه های ارتباطی زیر کلیک نمایید.


09120454526

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
دفتر فروش و مشاوره

09120454526

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خط ویژه فروش + واتساپ

09120454527

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خانم مهندس فتاحی

09120454528

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
خانم مهندس حسینی

09120454529

پاسخگویی از ساعت 8:00 تا 20:00
مدیریت نعیمیان